Nikolaj Jacobsen er ikke i tvivl: Her skal vi gøre det bedre

Af: Nicolai Busekist

|

02/08/2024 15:46

Håndbold
Nikolaj Jacobsen kunne glæde sig over, at hans tropper sikrede sig en sejr over Ungarn fredag morgen, men alligevel var han ikke helt tilfreds.

Mest læste i dag

Fredag morgen var de danske håndboldherrer igen i aktion ved OL i Paris. Denne gang var Ungarn dem, der skulle forsøge at gøre livet surt for Nikolaj Jacobsen og hans tropper.

Det danske mandskab har været overlegent i Paris, men fredag morgen gik det ikke uden slinger i valsen. I første halvleg havde de svært ved at bryde igennem, hvorfor de to hold også fulgtes ad rent pointmæssigt i en stor del af første halvleg.

Mod slutningen af første halvleg begyndte de danske spillere at få tingene til at fungere. Dermed lykkedes det dem også at trække fra de store ungarere i stillingen. Denne stime formåede de at holde fast i, da de vendte tilbage til banen efter pausen.

Efter kampen lagde landstræneren ikke skjul på, at det ikke var den kønneste kamp. Derfor er han heller ikke i tvivl om, hvor der er plads til forbedringer. Han påpegede både, at der blev brændt for mange chancer og begået for mange koncentrationsfejl

"Jeg synes, vi brænder lidt for meget. Vi gør egentlig mange ting rigtigt, og dækker fint. Men qua koncentrationsfejl får ungarerne lidt for mange mål i første halvleg. Men jeg er meget tilfreds med, at vi får forholdsvist hurtigt styr på det i anden halvleg," sagde han ifølge DR efter kampen.

Til trods for, at det ikke var den bedste kamp, de har spillet i Paris, blev det alligevel til en sejr. Da kampen blev fløjtet af, stod der 28-25 på tavlen til Danmark.

Det betyder også, at de nu kan bryste sig af at være ubesejret efter de første fire kampe. Det giver dem otte point forud for deres kamp mod Norge, som de tørner sammen med søndag aften kl. 19.00.