Bliver anderledes for Holger Rune: Nu træder hans mor tilbage

06/02/2024 09:05

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Der er blevet lavet ændringer i Holger Rune-lejren. Det har betydet, at Aneke Rune har valgt at træde tilbage.

Mest læste i dag

I hele Holger Runes karriere har det været Aneke Rune, der har stået for kontakten med pressen. Sådan kommer det dog ikke til at være fremover. Derimod har hun valgt at træde tilbage fra denne rolle.

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at det fremover bliver IMG, der kommer til at stå for dette. Derfor er det slut med denne del af arbejdet for Aneke Rune.

"Vedrørende Holger vil IMG håndtere informationer til pressen fremover," skriver Aneke Rune til Ekstra Bladet.

IMG er en forkortelse for International Management Group, som Holger Rune for nylig har skrevet under på en aftale med. Der er tale om en stor medievirksomhed, der især har stor erfaring indenfor sport og mode.

Det står ikke klart, om det også betyder, at Aneke Rune er færdig i sin rolle som manager. Desuden er der heller ikke meldt klart ud om, hvorvidt det stadig vil være muligt at få kommentarer fra Aneke Rune før og efter kampe.

Derfor bør der ikke herske tvivl om, at der stadig er en del uvished forbundet med, at pressearbejdet bliver overdraget til IMG. Der er nemlig tvivl om, hvorvidt Aneke Rune helt kommer til at slippe tøjlerne, hvad dette angår.

Det er ikke det eneste punkt, hvor der er sket nyt for Holger Rune. For nylig blev det offentliggjort, at han havde valgt at sige farvel til Severin Lüthi. Derfor nåede han kun at samarbejde med ham i ganske kort tid, inden de igen gik hver til sit.

I stedet er der blevet lavet en aftale med Kenneth Carlsen, som var med den danske stjerne, da han for nylig spillede i Montpellier. Her måtte han trække sig fra semifinalen, fordi han mærkede ubehag i sin albue/underarm.