For første gang siden 2019: Stor Novak Djokovic-nyhed afsløret

05/02/2024 15:36

|

Nicolai Busekist

Foto: Visionhaus/Getty Images
Novak Djokovic havde ikke den succes, som han havde håbet på ved Australian Open, hvilket skabt tvivl om hans fremtid.

Mest læste i dag

Novak Djokovic var meget åben omkring, at han gik benhårdt efter at vinde Australian Open i år. Det skyldes, at han havde udset sig et mål om at vinde en Golden Slam. Det er ikke længere muligt at nå dette, da det havde krævet, at han vandt alle fire Grand Slam-turneringer samt en OL-guldmedalje.

Den serbiske stjerne blev slået i semifinalen, hvor han mødte Jannik Sinner, som endte med at vinde turneringen. Efter kampen afslørede Djokovic, at han kæmpede en del med en virus i Australien, der gjorde det svært for ham at præstere.

Det har skabt tvivl om hans fremtid. Efter kampen udtalte han også, at han ikke vidste, hvornår han ville vende tilbage. Det var naturligvis kun med til at skabe endnu mere tvivl om hans fremtid.

Men det er der ikke længere grund til at tvivl om. Arrangøren bag Indian Wells har nemlig bekræftet, at Djokovic vil være en del af feltet til den kommende turnering. Det er første gang siden 2019, at han deltager i turneringen, der bliver spillet i Californien.

Derfor er det også meget sandsynligt, at det vil blive bekræftet, at han deltager i Miami Open. Denne turnering bliver nemlig spillet umiddelbart efter turneringen i Indian Wells. Dermed får han en gylden mulighed for at øge sit forspring i toppen af verdensranglisten.

Desuden er det også blevet meldt ud, at Rafael Nadal er blevet bekræftet som deltager. Det betyder, at der faktisk er en chance for, at de to legender igen kommer til at spille mod hinanden.

På kvindesiden er det blevet bekræftet, at dansk Caroline Wozniacki er blevet tildelt en plads ved turneringen. Her skal hun forsøge at rejse sig igen, efter et tidligt exit under Australian Open.