Carlos Alcaraz viser sit sande jeg efter nederlag til Grigor Dimitrov i Miami Open

29/03/2024 15:19

|

Nicolai Busekist

Foto: Visionhaus/Getty Images
Carlos Alcaraz blev slået ud af Miami Open efter et overraskende nederlag til Grigor Dimitrov.

Mest læste i dag

Carlos Alcaraz led et overraskende tab til Grigor Dimitrov i kvartfinalen i Miami Open. Den unge spanier var under pres det meste af kampen, hvor Dimitrov brugte sin erfaring til at sikre en imponerende sejr på 6-2, 6-4.

Dimitrov fik hurtigt overhånden og efterlod Alcaraz forbløffet med en serie af fantastiske slag samt et utroligt baghåndsslag for at afslutte første sæt. Han kom foran 4-1 i andet sæt, før Alcaraz gav sig selv en chance for at komme tilbage i kampen ved at bruge sin kraftige forhånd til at bryde Dimitrovs serv.

Men det var for sent fra spanieren, da Dimitrov holdt nerverne i ro og fik lukket sættet og sikret sin plads i semifinalerne i Miami Open.

Efter kampen viste Alcaraz sin sande karakter ved fuldt ud at anerkende sin modstander i stedet for at komme med undskyldninger for sin egen præstation. Derfor kom der masser af respekt fra den 20-årige.

"Jeg synes, jeg spillede god tennis. Jeg forlod banen med den tanke, at jeg nok skulle have ændret mit spil lidt tidligere. Men under alle omstændigheder føler jeg, at jeg spillede god tennis. Ikke perfekt, men god," sagde han ifølge Express.

"Men jeg føler, at jeg har mange frustrationer lige nu, fordi han fik mig til at føle, at jeg er 13 år gammel. Det var vanvittigt. Jeg talte med mit team og sagde, at jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre. Jeg kendte ikke hans svaghed. Jeg ved ingenting."

"Det er derfor, jeg er frustreret lige nu. Men med tanke på tennis, forlod jeg banen med et niveau, jeg er glad for."

Alcaraz indrømmede også, at han fandt det svært at følge de standarder, Dimitrov satte. Han formåede at op sit spil for at holde den dobbelte Grand Slam-mester på afstand.