Caroline Wozniacki efter stort chok: "Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre"

Af: Nicolai Busekist

|

07/07/2024 10:04

Tennis
Foto: Jimmie48 Photography / Shutterstock.com
Foto: Jimmie48 Photography / Shutterstock.com
Lørdag aften blev danske Caroline Wozniacki sendt ud af Wimbledon, da hun tabte stort til stjernen Elena Rybakina.

Mest læste i dag

Tredje runde skulle vise sig at blive endestationen for danske Caroline Wozniacki ved Wimbledon. Her løb hun ind i stjernen Elena Rybakina, der på dagen var flere niveauer over sin danske modstander.

Derfor blev der også gjort kort proces, da Rybakina endte med at vinde kampen i to sæt med cifrene 0-6, 1-6. Derfor kan man ikke komme udenom, at Wozniacki ganske enkelt blev kørt midtover af den russiske stjerne.

Efter kampen lagde Wozniacki ikke skjul på, at hun naturligvis var meget skuffet over kampens udfald. Her forklarede hun også, at hun havde svært ved at se, hvad hun skulle gøre. Rybakina var i stand til at holde et meget højt niveau, som Wozniacki havde svært ved at stille noget op imod.

"Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, når hun server, som hun gør og rammer linjerne. Hun spillede rigtig godt. Jeg kunne have spillet bedre, men man bliver presset og begynder at forcere, når man møder folk på det niveau. Jeg blev nødt til at presse mig selv til at gå efter linjerne og serve på en anden måde," sagde hun ifølge B.T. efter kampen.

Da hun vendte retur til tennis, gjorde hun det klart, at hun havde et mål om at kunne spille lige op med de bedste i verden. Det fik hun chancen for at vise lørdag aften, men har var hun lagt fra i stand til at spille på samme niveau som Rybakina.

Til trods for dette, så er det stadig målet for hendes tilbagevenden til tennisbanen, at hun skal være i stand til at blande sig i verdenstoppen.

"Med én fod slog jeg næsten Iga Swiatek ved Indian Wells. Ting kan gå meget hurtigt. Sådan er det nogle gange. Det er en individuel sport, hvor man ikke kan gemme sig bag en holdkammerat. Det kan sagtens gå den anden vej. Jeg har slået gode spillere i det her comeback, så det synes jeg ikke, jeg behøver at… Altså, jeg behøver ikke at forklare mig selv," sagde hun.