Nick Kyrgios afviste tilbud fra Novak Djokovic, der ville have sikret ham Wimbledon-titel

Af: Nicolai Busekist

|

06/07/2024 16:37

Tennis
Foto: AELTC/Florian Eisele/Getty Images
Den australske tennisstjerne Nick Kyrgios sagde nej til et tilbud fra Novak Djokovic, der ville have sikret ham en Wimbledon-titel.

Mest læste i dag

Der er fortsat stor tvivl om Nick Kyrgios' fremtid, da han længe har siddet ude med skader. Der var spekulationer om, at han ville blive klar til at deltage i årets Wimbledon, men det har ikke været tilfældet.

Omvendt har der også været spekuleret i, at han slet ikke vender tilbage til banen. Den australske stjerne er tilsyneladende blevet glad for sin tilværelse som ekspert og kommentator, hvilket kan holde ham væk fra tennisbanen.

Kyrgios har afsløret, at han afviste et tilbud fra Novak Djokovic, der kunne garantere, at han ville 'vinde Wimbledon'. Det krævede blot, at han fulgte serberens strenge træningsplan, men den syvdobbelte Wimbledon-mester blev afvist.

Kyrgios deltager ikke i år, da han fortsat arbejder med sin genoptræning fra en skade, der har betydet, at han kun har spillet én professionel kamp siden oktober 2022.

I stedet har han været ekspert og kommentator for BBC ved sommerens Grand Slam. Kyrgios skulle træne med Djokovic onsdag, inden serberen besejrede den britiske Jacob Fearnley i fire sæt med cifrene 6-,3 6-4, 5-7 og 7-5.

Deres træning blev dog aflyst på grund af regn, men de kan stadig mødes på banen på et tidspunkt under turneringen. Djokovic mener, at han kan gøre Kyrgios til en mester efter at have besejret ham i finalen i 2022.

"Tilbuddet står stadig. Du følger min rutine på seks måneder med et dagligt program, og du vinder Wimbledon… nemt," sagde Djokovic ved Australian Open tidligere i år, da han optrådte i en episode af 'Good Trouble With Nick Kyrgios'.

Kyrgios rystede dog på hovedet og sagde: "Ingen chance. Jeg lever ikke på den måde. På ingen måde."

En hemmelig operation på hans håndled gjorde det usandsynligt, at Kyrgios ville have været i stand til at tage Djokovic op på hans tilbud i år, selvom han udtrykte sin modvilje mod ideen. Men Kyrgios har selv været på en streng træningsplan.