Ekspert melder ud om Holger Rune: "Det er ikke noget, man bare kan træne"

Af: Jesper Bengtson

|

18/04/2024 15:43

Foto: Alexander Scheuber/Getty Images
Foto: Alexander Scheuber/Getty Images
Nu meldes der ud.

Mest læste i dag

Selvom Holger Rune er faldet ud af top 10 og ikke har været i en finale siden januar, så imponerer han alligevel.

Hele ni gange i streg har den danske tenniskomet nemlig formået at vinde i tiebreak, hvilket vidner om, at han er bedst, når kampene spidser til.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Michael Mortensen, der er tennisekspert udtaler, at det er en kvalitet, som kun de allerbedste spillere besidder:

"Det er det, de bedste spillere kan. Det er det, som Novak Djokovic, Rafael Nadal og Roger Federer er og var så gode til. Det er ikke noget, man bare kan træne. Det ligger så dybt i hans dna."

Ifølge eksperten ligger forskellen i, at Holger Rune ikke er bange for at fejle, og at han spiller, akkurat som han havde gjort, hvis kampen lige var startet:

"Han har det mod, der skal til. Han håber ikke på, at modstanderen laver en fejl. Han går ind og skaber sin egen succes. Han spiller meget instinktivt og slår de slag, som han ville have slået, hvis der stod 15-0 eller 30-0."

Den mentale robusthed bliver afgørende, når Rune torsdag går ind til sin første kamp i anden runde af ATP 250-turneringen i München, hvor han møder den colombianske spiller Daniel Galán.

Rune får her endnu en chance for at udbygge sin imponerende statistik i tiebreaks, men mon ikke han prøver at lukke sættene, inden det når så vidt.

Kampen, som starter klokken 12.30.