Ekspert reagerer efter Holger Rune-kollaps: Jeg er lidt målløs

Af: Nicolai Busekist

|

14/05/2024 10:55

Tennis
Foto: sbonsi / Shutterstock.com
Foto: sbonsi / Shutterstock.com
Holger Rune blev mandag aften slået ud af Italian Open i Rom, selvom han kom klart bedst fra start i sin kamp mod Sebastian Baez.

Mest læste i dag

Det så ud til, at Holger Rune havde kurs mod at vinde over Sebastian Baez på rekordtid. Han fik en rigtig god start på første sæt, hvor han bragte sig i front med 4-0. Han fik også lukket første sæt kort tid, men i andet sæt begyndte det at gå helt galt for den unge dansker.

Rune faldt helt sammen i andet sæt, og alle seerne kunne derfor være vidne til et decideret kollaps fra Runes side. En af dem, der var vidne til det, var Patrik Wozniacki, der kommenterede kampen for TV 2 Sport.

Han havde svært ved at finde ord for, hvad han netop havde været vidne til, da Runes niveau faldt og faldt. Faktisk endte han med at være helt målløs over det.

"Jeg sidder simpelthen og er lidt målløs over det, jeg lige har været vidne til... De kommer ind og siger, at de har trænet sindssygt godt, og at han er i god form og rask igen. Og så virker det bare til, at efter den her lange duel, der er i andet sæt, at han fuldstændig går tør for kræfter," siger han til TV 2 Sport.

Rune fandt heller ikke sit niveau i tredje sæt, hvorfor han tabte kampen i tre sæt med cifrene 2-6, 6-2, 6-3. Efter kampen forklarede den 21-årige dansker selv, at nederlaget var et resultat af manglende fokus.

Han åbnede også op om, at han potentielt set ikke havde spist og drukket nok forud for kampen, der blev udsat flere gange. Oprindeligt skulle han have spillet sin kamp kl. 16.00, men den endte med at blive udsat til kl. 20.00.

Runes næste udfordring bliver Grand Slam-turneringen French Open, der begynder den 20. maj. Det er et af årets helt store mål for den unge dansker, men hans optakt har bestemt ikke været god.