Holger Rune med klart svar: 'Ingen grund til bekymring'

26/02/2024 19:07

|

Nicolai Busekist

Foto: Alexander Scheuber/Getty Images
Holger Rune har givet et klart svar til fan, og har i denne forbindelse bedt ham om ikke at bekymre sig.

Mest læste i dag

Holger Rune har for nylig afsløret, at han har valgt at alliere sig med Patrick Mouratoglou som træner. Det er ikke første gang, at han skal arbejde sammen med den franske profil, hvorfor det har vakt undren.

Det har også fået fans til at række ud til den danske spiller med gode råd. For eksempel er han blevet rådet til at holde sig fra kosttilskud, som han bliver tilbudt af Mouratoglou.

Dette har en fan skrevet til ham på det sociale medie X, hvilket er en henvisning til sagen med Simona Halep. Hun indtog kollagen, som hun havde fået udleveret af Mouratoglous hold, og det viste sig at være forurenet med det ulovlige stof Roxadustat.

At hun tilbage i slutningen af 2022 blev testet positiv for Roxadustat, har fået store konsekvenser for Halep. Det har nemlig resulteret i, at hun er blevet udelukket fra professionel tennis indtil oktober 2026.

Rune har dog gjort det klart, at der ikke er nogen grund til at være bekymret for dette. Det vil nemlig slet ikke var Mouratoglou, der har ansvaret for at finde kosttilskud mv. til ham.

Derimod er det en opgave, som altid har været hans mors. I et svar på det sociale medie slår han fast, at det bliver ved med at være sådan. Derfor er det ikke en opgave, som Aneke Rune kommer til at aflevere til Mouratoglou og hans hold.

"Ingen grund til bekymring. Min mor har altid haft kontrol over dette og vil fortsætte med at have det," skrev han.

Rune skal i denne uge spille med i ATP 500-turneringen i Acapulco, hvor han for første gang vil have Mouratoglou med i sin boks, efter de indgik deres nye aftale.