Holger Rune nægtede at svare på spørgsmål den ene ting

09/02/2024 11:06

|

Nicolai Busekist

Foto: Alexander Scheuber/Getty Images
Det er tilsyneladende ikke alt, som Holger Rune har lyst til at tale om, når han bliver interviewet.

Mest læste i dag

Der er sket rigtig mange ting omkring Holger Rune på det seneste. Blandt andet er det kommet frem, at han har sagt ja til at spille ved en stor turnering i Saudi-Arabien. Det samme er tilfældet for spillere som Novak Djokovic og Jannik Sinner.

Hertil har der igen været afgange på trænerfronten, da han inden for kort tid har sagt farvel til både Severin Lüthi og Boris Becker. Det er naturligvis kommet som lidt af et chok for mange, at han har valgt at tage afsked med de to trænere.

Det har også skabt en del spekulation om, hvad hans plan for fremtiden er. For tiden er det kun Kenneth Carlsen, der er en del af hans trænerstab. Om det bliver ved med at være sådan, er svært at sige, da Rune ikke er meget for at tale om det.

Torsdag udtalte han sig til TV 2 Norge, der har fået et interview med den danske stjerne i forbindelse med UTS-turneringen i Oslo. Her blev der naturligvis spurgt ind til, hvad planen er for hans hold i fremtiden. Det var dog ikke noget, som han havde lyst til at give dem et svar på.

"Lige nu vil jeg helst bare svare på spørgsmål om UTS i Norge," siger Rune til TV 2 Norge ifølge TV 2 Sport.

Tirsdag i denne uge meddelte Rune, at han havde sagt farvel til Becker.  I denne forbindelse valgte han at dele en pressemeddelelse, hvori han gav en kort opdatering på sin fremtid. Her skrev han, at han har brug for en mere stabil løsning, end hvad han hidtil har haft.

"Som I ved, har jeg prøvet forskellige trænerkonstellationer i løbet af de sidste 12 måneder. Efter at have arbejdet med den samme træner i 15 år, hele mit tennisliv, er det ikke let at finde det perfekte match i første forsøg," sagde han, og fortsatte:

"Det giver mig tryghed og glæde i en verden med skiftende miljøer og forhold hver uge. Jeg vil gerne takke alle de involverede i processen, Lars (Christensen, red.), Boris (Becker, red.), Severin (Lüthi, red.), jeg elsker jer."