Clara Tauson peger på én årsag til, at hun er single

07/02/2024 11:07

|

Nicolai Busekist

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images
Clara Tauson har peget på én årsag til, hvorfor hun er single. Det er nemlig ikke nemt for hende at finde tid til det.

Mest læste i dag

Hvis man vil være en af de bedste tennisspillere i verden, så er man nødt til at dedikere sig helhjertet til det. Af denne grund kan det være svært at finde tid til andre ting i livet.

Det er noget, som danske Clara Tauson har været nødt til at se i øjnene. Hun har for tiden fokus på at udvikle sig som tennisspiller, hvorfor der er andre ting, som hun må give afkald på. I hvert fald for en stund.

I podcasten 'Sportshjerte' åbner hun op om netop dette emne. I denne forbindelse siger hun, at hun for tiden har 100% fokus på sin tenniskarriere. Derfor er det også et aktivt valg fra hendes side, at hun ikke har fået sig en kæreste.

"Det (karrieren og kærlighed, red.) hænger ikke så godt sammen i øjeblikket i hvert fald. Det er lige en ting, jeg må tage på et senere tidspunkt, tror jeg," siger hun.

Hun siger også, at hun mener, at det er vigtigt at have fokus på sin udvikling. Derfor er det noget, som hun arbejder hårdt på. Det betyder dog ikke, at hun ikke har planer om at lukke kærligheden ind i livet på et tidspunkt.

At gøre det på nuværende tidspunkt ville dog være synd for en eventuel kæreste, lyder det fra den kvindelige tennisstjerne.

"Jeg er meget fokuseret på tennis lige nu, så det ville næsten være synd for et andet menneske at skulle håndtere det. Tennis er vigtigst lige nu, og så må jeg tage det andet lidt længere frem i tiden," fortæller hun.

Og det ser ud til, at det har fungeret for hende at have fokus på sin egen udvikling og træning. I denne sæson har hun nemlig formået at levere op til flere flotte resultater.