Holger Rune var i store problemer - pludselig fik han en besked fra dansk landsholdsstjerne

Af: Nicolai Busekist

|

01/07/2024 14:06

Tennis
Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Holger Rune kan tydeligt huske, hvad der stod i den besked, som han nærmest ud af det blå fik af landsholdsstjernen Pierre-Emile Højbjerg.

Mest læste i dag

Selvom man er en af de største sportsstjerner i Danmark, er det næppe hver dag, at der dumper beskeder ind fra landsholdsstjerner. Sådan er det i hvert fald ikke hos Holger Rune.

Det er dog ikke kun det faktum, at det var en besked fra landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg, der får Rune til at huske den. Det er i lige så høj grad indholdet af denne besked, som står meget klart for ham.

Beskeden fik han sidste år, hvor han i en periode havde store problemer med rygsmerter, der gjorde det svært for ham at spille. Men én dag tikkede der en besked ind i indbakken fra Højbjerg.

Han havde tilsyneladende lagt mærke til, at Rune havde store problemer med sin ryg. Det fik ham til at tilbyde sin hjælp, afslørede den unge tennisspiller på et pressemøde i London forud for Wimbledon.

"Han skrev til mig, dengang jeg havde problemer med ryggen, i forhold til nogle forskellige fysioterapeuter," sagde Rune ifølge B.T.

Han afslørede også, at han kender flere af spillerne på det danske landshold. Blandt andet er han tidligere blevet inviteret ud af Kasper Schmeichel i Monaco. Han kender også Christian Eriksen, som er en del af State Drinks, som sponsorerer Rune.

"Jeg snakker med flere og kender nogle af dem. Eriksen er jo også en del af State, så ham kender jeg derfra. Jeg føler, at alle har været ekstremt søde og hjælpsomme, så det er et hold, jeg synes rigtig godt om og støtter," sagde han.

Han fortalte også, at han ikke har været i kontakt med nogen af dem under EM. Han har valgt at undlade at kontakte dem, da han ikke har ønsket at forstyrre dem. Nu kan han dog roligt skrive til de af spillerne, han kender, da de er blevet sparket ud af EM af Tyskland.