Novak Djokovic overrasker med beslutning forud for Roland Garros

Af: Nicolai Busekist

|

18/05/2024 18:47

Tennis
Foto: Victor Velter / Shutterstock.com
Novak Djokovic har truffet en overraskende beslutning forud for Roland Garros, der begynder i næste uge.

Mest læste i dag

Novak Djokovic har ikke haft en specielt god sæson, hvilket især har været tilfældet for den del af sæsonen, der foregår på grus. Her har han lidt flere overraskende nederlag, hvilket har skabt tvivl om hans niveau.

Det har fået ham til at træffe en overraskende beslutning forud for Roland Garros, som er årets anden Grand Slam-turnering.

Den serbiske stjerne har besluttet at tage imod et wildcard til ATP 250-turneringen Geneva Open, der spilles i Genève i Schweiz i denne uge.

Djokovic har kun spillet seks kampe på grus i denne sæson og har derfor haft et ønske om at få mere reel kampform, så han vil være i en bedre position til at forsvare sin titel ved Roland Garros, der spilles mellem 26. maj og 9. juni.

Genève-turneringen starter denne søndag og slutter dagen før den franske Grand Slam-turnering begynder. Situationen minder om 2021, hvor den 24-dobbelte Grand Slam-vindere spillede og vandt i Beograd og umiddelbart efter vandt French Open. Han havde en sejrsrække på 11 kampe i træk.

Det er værd at bemærke, at den balkanske spiller, der er fritaget for den indledende runde, kan spille op til fire kampe fra tirsdag. Han fylder 37 år næste onsdag. 'Nole' tabte sidste søndag i tredje runde i Rom mod chileneren Alejandro Tabilo, hvilket kom som et stort chok for mange.

Efter lodtrækningen af kampene, skal Djokovic i anden runde spille mod vinderen af kampen mellem Andy Murray og Yannick Hanfmann. Herefter kan han møde Tallon Griekspoor eller Denis Shapovalov i kvartfinalerne og Taylor Fritz i semifinalerne.