Conor McGregor indtager førstepladen på ny UFC-liste

Af: Nicolai Busekist

|

09/06/2022 08:00

Mest læste i dag

Conor McGregor kan nu bryste sig af at indtage førstepladsen på UFC-listen over de mest hadede kæmpere. Han er dog også den tredjemest elskede kæmper.

Det er ikke til at komme udenom, at Conor McGregor er en mand, der deler vandene. Han er en meget unik person, der intet problem har med at vise sin rigdom og sin karakteristiske personlighed.

The Sun skriver, at research lavet af Bookmakers.com viser, at det er McGregor, der er den UFC-kæmper, der får flest negative kommenterer på de sociale medier.

Med udgangspunkt i en undersøgelse af indlæg på Twitter og Reddit, er de nået frem til, at 29,31% af alle kommentarer rettet mod McGregor er negative.

Omvendt kan han dog også bryste sig af at være på listen over de mest elskede UFC-kæmpere, hvor han befinder sig på en tredjeplads med 44,6%.

På førstepladsen over de mest elskede kæmpere finder man mellemvægter Israel Adesanya. Han har 10,1 procentpoint mere end Conor McGregor, da 54,7% af alle kommentarer rettet mod ham er positive.

På 2. pladsen mellem McGregor og Adesanya, finder man den mexicanske stjerne Brandon Moreno, som kan bryste sig af, at 51,6% af alle kommentarer om ham på Twitter og Reddit er positive.

McGregor har ikke været i buret, siden han brækkede sit ben i en kamp mod Dustin Poirier. Det forventes dog, at han vender tilbage til UFC-buret i løbet af i år.