Mike Tyson deler sin ærlige mening om Conor McGregor

Af: Nicolai Busekist

|

31/12/2023 15:00

UFC
Den tidligere bokser Mike Tyson har delt sin ærlige mening om Conor McGregor, som er kendt for at være en kontroversiel herre.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Conor McGregor er en mand, der deler vandene. De færreste har et neutralt syn på ham, da han er en figur, som man enten elsker eller hader.

Derfor er mange også nysgerrige efter at høre mere om, hvordan andre folk i branchen ser på den irske UFC-stjerne.

Og nu har den tidligere bokser Mike Tyson afsløret, hvad han mener om den 35-årige MMA-kæmper. Og her er han kommet ind på, at han bag kulisserne ikke er, som han fremstiller sig selv på sociale medier og i ringen.

Tyson mener ganske enkelt, at hans måde at opføre sig på, er en form 'gimmick'. Han har fået æren af at møde den irske stjerne flere gange, og har derfor oplevet, at han er helt anderledes bag kulisserne.

Bokselegenden har givet sin ærlige mening om McGregor i et afsnit af sin podcast 'Hotboxin' with Mike Tyson'.

I denne forbindelse fik han besøg af wrestler The Undertaker, hvor de endte med at tale om McGregor. Det var her, at Tyson kom ind på, at det hele bare er en 'gimmick'. Desuden kaldte han ham også for 'skør'.

"Du er nødt til at have en gimmick. Det er ægte, men det er en gimmick. De fyre, der har alle pengene, har en gimmick. Se på Conor McGregor. Han har en gimmick. Han er skør og han er fed, men det er en gimmick. I det virkelige liv er han en smuk fyr," sagde han ifølge The Mirror.

"Boksning er ikke underholdning. Kæmperne underholder, men efter en kamp er slut, og der er en pause."