Dansk cykelrytter om Tadej Pogačar: "Jeg har hørt nogle historier"

Af: Jesper Bengtson

|

12/05/2024 15:37

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tadej Pogačar er en vellidt rytter.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at profilerne, Tadej Pogačar, Mathieu van der Poel, Remco Evenepoel og Jonas Vingegaard, hra domineret cykelsporten i de seneste år.

De tre ryttere har vist overlegenhed ved gentagne gange at vinde anerkendte løb, hvilket Pogačar også fik demonstreret i søndags, hvor han vandt Liège-Bastogne-Liège

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Den danske cykelrytter Mikkel Honoré er én af dem, der har konkurreret mod de tre superstjerner, og selvom han tydeligvis har stor respekt for deres evner, så kan han godt forstå, at det kan blive 'kedeligt', når det gang på gang er de samme, der står øverst på podiet:

"Udefra kan det godt blive lidt mere kedeligt at se på, når det er de her fænomener, der kører cykelløb", siger han i Ekstra Bladets cykelpodcast ‘Førertrøjen’.

Mikkel Honoré fortæller i podcasten, at Pogačar er super vellidt, og at han er yderst sympatisk. Den eneste gang, danskeren har hørt noget negativt om sloveneren, var, da han vandt fire ud af syv etaper i Catalonien:

"Jeg har hørt nogle historier nede fra Catalonien, hvor han ikke efterlod noget til de andre, men det er nok mere sportsdirektørerne (der snakker, red.). Men det er sådan, det er. Når du er godt kørende, hvorfor skulle du så ikke gå efter at vinde?"

Den nye generation af cykeltalenter er uden tvivl spektakulær, men om den fortsætter, vil kun tiden vise.