Nyt fra Jonas Vingegaard: Her viser han dem frem for første gang

Af: Jesper Bengtson

|

17/04/2024 11:23

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu viser han dem frem.

Mest læste i dag

I går, tirsdag, talte Jonas Vingegaard ud for første gang siden ulykken.

Hans ord blev delt med offentligheden gennem et opslag fra Team Visma Lease a Bike på det sociale medie X:

"Hej alle, det er tid til at forlade hospitalet for mig. Jeg vil gerne takke personalet for at tage godt af mig. Og jeg vil takke alle for støtten. Jeg har modtaget mange beskeder, gaver og tegninger. Det varmer! Nu er det tid til at komme mig helt".

Selvom det har været sparsomt med detaljer fra Jonas Vingegaard-lejren i kølvandet på det voldsomme styrt i Baskerlandet Rundt, så blev den danske cykelstjerne i går udskrevet fra hospitalet, hvor han har været indlagt på hospitalet, siden han på 4. etape i det prestigefyldte løb var involveret i et meget alvorligt styrt.

Sender rørende tak

Lader du øjnene hvile ned over Glyngøre-drengens Instagram-profil, så har han også delt et billede af nogle af de tegninger, som han har modtaget, mens han tilbragte 12 dage i hospitalssengen.

Og der er god grund til at trække lidt ekstra på smilebåndet.

Med teksten 'tak for alle jeres støtte og beskeder' viser han i en Instagram-story en lang række rørende tegninger frem. Tegningerne kan du se ved at trykke her.

Der er i øjeblikket ikke meldt noget ud om resten af den danske cykelstjernes sæson, men vi her på redaktionen ønsker Jonas Vingegaard god bedring og glæder os til at se danske cykelstjerne tilbage i fuld vigør.