Primoz Roglic deler vildt billede efter grufuldt styrt

Af: Nicolai Busekist

|

08/04/2024 15:02

Primoz Roglic var en del af det samme styrt, der har kostet danske Jonas Vingegaard en række slemme skader.

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard var ikke den eneste, der kom slemt til skade i det grufulde styrt på 4. etape i Baskerlandet Rundt. Der var flere andre store stjerner, der røg i asfalten samme sted, hvilket omfattede Primoz Roglic.

Det betød, at den slovenske stjerne var nødt til at udgå, som det også var tilfældet for Vingegaard. Nu har Roglic delt et opslag på det sociale medie Instagram, hvor han har delt et chokerende billede, der viser nogle af hans skader.

På et af billederne er det tydeligt at se, at han er meget medtaget efter det alvorlige styrt. Faktisk kan man se, at han har plastre på stort set hele kroppen. Til gengæld kan han glæde sig over at være sluppet uden brud.

"Minder fra 3. og 4. etape... har det lidt bedre! Ønsker alle god bedring. Ses på landevejen," har han skrevet som tekst til opslaget.

Foto: Instagram

Det betyder også, at han har en noget kortere vej tilbage til cyklen, end det er tilfældet for Vingegaard. Den danske stjerne er forsvandt indlagt på et hospital i Spanien, og der er ikke nogen meldinger om, hvornår han kan blive udskrevet.

Hertil blev ryttere som Remco Evenepoel og Jay Vine også hårdt ramt, da de røg i asfalten på samme sted, som Vingegaard og Roglic. Det er især tilfældet for Vine, der havde flere brud på sin ryghvirvel. Derfor er han nødt til at bære en nakkestøtte de næste måneder. 

Efter det slemme styrt, er der blevet sået tvivl om, hvorvidt Vingegaard bliver klar til Tour de France. Hvis ikke, så er der gode chancer for, at Pogacar kan løbe med sejren i år.