Antonio Rüdiger slår fast: Denne spiller var bedre end David Beckham

28/02/2024 11:07

|

Nicolai Busekist

Foto: Mark Thompson/Getty Images
Antonio Rüdiger er ikke i tvivl om, at denne spiller var bedre end David Beckham. Det er dog næppe alle, der er enige med ham.

Mest læste i dag

Antonio Rüdiger er blevet bedt om at rangere nogle af de bedste spillere i Real Madrids historie. Det har ført til beslutninger, som kan dele vandene.

Mediet GOAL bad ham om at rangere en række af de bedste spillere i den spanske klubs historie. I denne forbindelse har han gjort nogle interessante valg, som alle næppe vil være enige i.

Blandt andet har han placeret en spiller over David Beckham på listen, hvis karriere endte med, at han fik sin kontrakt ophævet i Arsenal. Her er der naturligvis tale om Mesut Özil, der spillede i Real Madrid fra 2010 til 2013.

Den tyske midtbanespiller var uden tvivl en af de bedste spillere i verden, da han spillede i Real Madrid. Men da han skiftede til Arsenal, begyndte det at gå den forkerte vej for Özil.

Den engelske klub betalte 42 millioner pund for ham, hvilket var rigtig mange penge dengang. Derfor forventede de også at få et stort udbytte af ham, men sådan gik det ikke.

Tværtimod endte det med, at han fik ophævet sin kontrakt, efter at være blevet ekskluderet fra truppen. I sin tid på Emirates blev det også kun til ganske få kampe for Özil.

Hans tid i Madrid var dog en helt anden succes, og sådan ser Rüdiger også på det. Derfor har han placeret den tyske midtbanespiller som nummer fire på listen over de bedste spillere i klubbens historie.

Hvad der især er værd at bemærke er, at han har placeret ham foran en spiller som David Beckham.

Efter Rüdigers opfattelse var Özil en bedre spiller, men her kan den tyske bias måske spille ind. Både han og Özil er nemlig fra Tyskland.