Klubben bekræfter: Manchester United-træner er færdig i klubben efter denne uge

27/02/2024 08:52

|

Nicolai Steinicke

Den 32-årige vil forlade sin stilling efter søndagens Manchester-derby mod City for at flytte til USA.

Mest læste i dag

Eric Ramsay, førsteholdstræner hos Manchester United, har forladt klubben for at blive en del af Minnesota United og dermed blive den yngste cheftræner i Major League Soccer (MLS). 

Det skriver Standard.

Ramsay, som tidligere har været træner for Chelseas U-23 hold og assistenttræner for det walisiske landshold, vil forlade United efter deres Premier League-kamp mod rivalerne, Manchester City, på søndag.

"Jeg er utroligt begejstret for at slutte mig til en klub med en så stærk fodboldkultur, en fanatisk tilhængerskare og fremragende infrastruktur," udtalte Ramsay. 

"Gennem hele processen har jeg talt med mange fra klubbens personale, og man kan ikke undgå at blive grebet af alles passion for at føre klubben videre. Der ligger en virkelig spændende fremtid foran klubben, og jeg ser frem til at spille min rolle i at realisere den vision. Jeg takker klubben for dens tillid til mig og håber, det er begyndelsen på endnu en succesfuld periode for alle forbundet med Minnesota United."

 Minnesota vandt deres første ligakamp og ligger på tredjepladsen i Western Conference, lige i point med førende Portland Timbers.