|

26/02/2024 13:18

Cristiano Ronaldo er under hård kritik.

Mest læste i dag

Cristiano Ronaldo er blevet mødt med kraftig kritik efter tilsyneladende at have gjort en anstødelig gestus efter Al Nassrs 3-2 sejr over Al Shabab i en Saudi Pro League-kamp søndag.

Den portugisiske stjerne scorede på straffespark i første halvleg, før en sen dobbelt fra brasilianeren Talisca, inklusiv et mål fire minutter før tid, sikrede sejren for Al Nassr. Det skriver Sunday World.

Efter slutfløjtet viste videoer lagt op på sociale medier den fem gange Ballon d'Or-vinder, der tog sig til øret og gentagne gange skubbede sin hånd fremad nær sit bækken, tilsyneladende rettet mod rivaliserende Al Shabab-tilhængere.

Selvom hændelsen ikke blev fanget af tv-kameraerne, har kritikken af den 39-årige portugiser været hurtig, og lokale medierapporter siger, at det saudiarabiske fodboldforbund (SAFF) har åbnet en undersøgelse.

Ronaldo, der gennemførte et lukrativt skifte til klubben i Riyadh i december 2022, fører ligaen med 22 mål denne sæson. Al Nassr ligger fire point efter deres store rivaler Al Hilal, selvom de har spillet en kamp mere.

Al-Nassr er også med i kampen om at vinde Asian Champions League — en turnering, klubben aldrig har vundet — og skal spille mod Al-Ain fra De Forenede Arabiske Emirater i kvartfinalerne næste måned.