Daniel Wass deler ærlige ord om derby: “Det er helt sindssygt”

Af: Jesper Bengtson

|

24/09/2023 21:00

Foto: James Williamson / Getty Images
Foto: James Williamson / Getty Images
Flere fra Brøndby-lejren var naturligvis skuffede over dagens kampforløb.

Mest læste i dag

Tidligere i dag blev Brøndby - FCK afviklet, og derbyet levede i den grad op til forventningerne.

FCK endte i midtugen med at smide point i Champions League efter at have været foran 0-2 i anden halvleg mod Galatasaray, men denne gang var det deres tur til at være på den sjove side af et comeback.

Brøndby var i front hele to gange i kampen, men 17-årige Roony Bardghji nægtede at tabe til rivalerne og med to sene mål sikrede han FCK sejren.

Resultatet betød også, at det var nogle meget skuffede Brøndby-folk, TV 2 Sport fik fat i efter kampen.

Cheftræner, Jesper Hansen, mener ikke at holdet fik udnyttet de muligheder, de fik, hvilket han også peger på blev udslagsgivende:

“Det er selvfølgelig en stor skuffelse. Og så er jeg frustreret over, at vi ender med nul point efter sådan en kamp. Fodbold er ubarmhjertigt, og man skal udnytte de muligheder, man får.”

Udover manden i spidsen for Brøndby-holdet var Daniel Wass, også tydeligt frustreret over ikke at få noget med fra kampen:

“Det er helt sindssygt. Vi kommer foran to gange. Vi giver dem to mål. Vi spillede en god fodboldkamp i dag, og vi havde nogle chancer – specielt i første halvleg. Bare det, at vi kommer foran to gange og ender med at tabe, er sindssygt”, lød det fra Brøndby-profilen til Viaplay.