United-stjerne og konen smidt ud af deres hjem

Af: Nicolai Busekist

|

24/09/2023 10:07

Livet som professionel fodboldspiller kan byde på lidt af hvert. Det har United-stjernen Victor Lindelöf og hans kone lært på den hårde måde.

Mest læste i dag

For cirka tre uger siden fik Victor Lindelöf og hans kone, Maja, en overraskende besked.

Her fik de at vide, at de var nødt til at flytte ud af deres hus i den engelske by. Det skyldes, at deres udlejer ønsker at bruge boligen selv, og det celebre par må derfor finde sig et andet sted at bo.

Det skriver mediet Sportbladet ifølge Ekstra Bladet.

Lindelöf-parret havde ellers regnet med, at de skulle bo i huset i mindst et år, men sådan gik det ikke.

Heldigvis er parret vant til at flytte, da de allerede har gjort dette et par gange i den tid, hvor den svenske forsvarsspiller har været på kontrakt i Manchester United. Alligevel er det noget nyt denne gang, da de ikke før har prøvet at blive smidt ud af deres hjem.

"Vi havde selvfølgelig en kontrakt, men der var smuthuller, siger Maja Lindelöf i en story på Instagram.

"For tre uger siden fandt vi ud af, at ejerne kommer tilbage, og at vi har fem uger til at flytte. Så det har været en uge bestående af stress, panik og tårer fra min side."

"I skulle have set mig, da jeg fik brevet om, at vi var blevet smidt ud. Jeg har så gode minder her fra det her hus."

Selvom det ikke er en nem situation at stå i, kan parret glæde sig over, at de allerede har fundet en anden bolig at bo i. Det lykkedes dem endda at finde Maja Lindelöfs 'absolutte drømmehus', hvorfor det tyder på, at de har fået det bedste ud af situationen.

Ikke desto mindre formodes det at have været meget stressfyldt for parret, da de kun havde fem uger til at finde et nyt sted at bo.