Medie om Eriksen: Beslutning om fremtiden er truffet

Af: Nicolai Busekist

|

12/11/2021 17:47

Mest læste i dag

I lang tid har der været tvivl om Christian Eriksens fremtid. Nu skulle han have truffet sin beslutning.

Siden Christian Eriksen kollapse i EM-opgøret mod Finland den 12. juni 2021, har der været stor tvivl om, hvad hans fremtid ville byde på.

Ifølge det italienske medie Gazzetta dello Sport har han nu truffet sin beslutning om fremtiden. Og han skulle have besluttet sig for at fortsætte sin fodboldkarriere.

Den 29-årige danske landsholdsspiller skulle angiveligt have fortalte sin nærmeste, at han ikke er klar til at stille støvlerne på hylden.

I stedet skulle han have et mål om at begynde at træne igen i starten af det nye år. Træningen skal være tilrettelagt således, at han igen kan komme i aktion som professionel fodboldspiller.

På trods af, at han har sat sig for, at han vil spille fodbold igen, er der dog ikke nogen stor chance for, at det kommer til at ske før 2022/23-sæsonen starter.

Gazzetta dello Sport skriver, at Christian Eriksen især skulle være drevet af, at billederne fra Parken, ikke skal være de sidste billeder fra hans fodboldkarriere.

Christian Eriksen skulle have taget hul på et let genoptræningsprogram, og har planer om at tage små skridt, for at vende tilbage til banen.

Sker det, at han vender tilbage til banen som professionel fodboldspiller, bliver det dog ikke i Italien, hvor det er forbudt at spille med en sådan hjertestarter, som Eriksen fik indopereret efter sit kollaps.