Mystisk feber: Mikkel Damsgaard indlagt på privathospital

Af: Redaktionen

|

04/11/2021 09:55

Mest læste i dag

Den 21-årige EM-helt, Mikkel Damsgaard, er blevet indlagt med meget høj feber.

Han var en af de helt store stjerner under EM-slutrunden i 2021, hvor han med sit frisparksmål mod England var tæt på at sende Danmark i finalen.

Siden EM-slutrundens afslutning er det dog ikke gået helt så godt for den 21-årige Mikkel Damsgaard, der har været ramt af skader.

Senest en knæskade der ligeledes holdt ham ude af landsholdets seneste kampe, og nu skriver det italienske medie II Secolo XIX, at Mikkel Damsgaard er indlagt.

Ifølge mediet fik Damsgaard pludselig høj feber, og han blev derfor indlagt på et privathospital for at være under observation.

Indlæggelsen er mystisk, hvilket det italienske medie også nævner, da feberen skulle have forbindelse til den knæskade, som Mikkel Damsgaard har pådraget sig.

Heldigvis er der også godt nyt fra avisen, der meddeler, at Damsgaard er i bedring, og ventes at blive udskrevet fra hospitalet i løbet af denne uge.

Selvom Mikkel Damsgaard bliver udskrevet i denne uge, er det dog ikke sandsynligt, at han er med, når Danmark møder Færøerne den 11. november i VM-kvalifikationen.

Danmark har dog allerede sikret sig en plads til VM-slutrunden i Qatar.