Magnus Cort hyldes: En af de mest unikke

12/11/2021 12:34

|

Nicolai Busekist

Foto: Stuart Franklin/Getty Images

Mest læste i dag

Det er positive ord, som Magnus Cort får med på vejen fra holdmanager Jonathan Vaughter.

Jonathan Vaughter, der er manager for EF Education-NIPPO, fortæller i et interview med Cyclingnews, at Magnus Cort er en meget unik cykelrytter.

Ifølge TV 2 Sport mener han, at Cort ud fra træningsdata bør være blandt de bedste sprintere i verden. Det er dog ikke tilfældet.

Den 28-årige danske cykelrytter er ikke enkeltstartsspecialist, men alligevel var det kun den olympiske mester, der slog ham på årets sidste Vuelta-enkeltstart.

"Magnus er en af de fysisk mest unikke ryttere, jeg nogensinde har arbejdet med," lyder det fra Jonathan Vaughters ifølge TV 2 Sport.

Manageren lægger desuden ikke skjul på, at de er meget glade for at have ham på holdet. Og samtidig får de danske cykelrytter flere pæne ord med på vejen.

"Han er bare så robust. Som en tank. Han bliver ikke træt, og jeg har ikke set noget lignende. Vi elsker at have ham på holdet," siger han også i interviewet med Cyclingnews.

I løbet af 2021 er det lykkedes Magnus Cort at sikre sig fem sejre, hvoraf tre af dem var i Vuelta a Espãna. Her blev han også nummer to og tre på et par etaper.

Samlet set endte den danske cykelrytter med at placere sig på en tredjeplads i pointkonkurrencen i Vuelta a Espãna.