Morten Olsen hylder Simon Kjær

Af: Nicolai Busekist

|

12/11/2021 10:08

Mest læste i dag

Tidligere landstræner Morten Olsen hylder den 32-årige Simon Kjær i forbindelse med fredagens landskamp.

Fredag aften inden landskampen mod Færøerne bliver Simon Kjær hyldet. Det bliver han, fordi han har spillet 100 kampe for det danske landshold.

Også den 35-årige Lasse Schöne vil blive hyldet i forbindelse med fredagens landskamp. Det sker, fordi han har besluttet at indstille sin landsholdskarriere efter 51 landskampe.

De to spillere bliver ikke blot hyldet af tilskuerne i Parken, men også af tidligere landstræner Morten Olsen. Han lægger nemlig vejen forbi Parken for at overrække blomster til de to spillere, som han selv gav debut på landsholdet.

At se Morten Olsen i Parken er faktisk et sjældent syn. Han har nemlig ikke været i parken, siden han stoppede som landsholdstræner i november 2015.

"Jeg gør det jo for de to spillere, og så fordi jeg skulle have været i Parken for snart lang tid siden. Men ting gjorde, at jeg ikke kunne," siger Morten Olsen ifølge Ritzau.

Den tidligere landsholdstræner ser tydeligvis frem til at indtage Parken som tilskuer, hvilket kun fortstærkes af, at han kan være med til at hylde de to spillere.

"Så det er da et fantastisk gensyn, og så er det dejligt at kunne være med til at hylde to så gode fodboldspillere, som de to er og var," fortæller han også ifølge Ritzau.

Anledningen til Simon Kjærs hyldest er, at han har rundet 100 landskampe. Det er dog et stykke tid siden, at det skete, da han inden kampen fredag aften har spillet 117 landskampe.

Årsagen til, at hyldesten har ladet vente på sig er, at den er blevet forsinket på grund af corona.