Drama i Manchester United: Stjerner med klar besked om Ten Hag

Af: Nicolai Busekist

|

23/09/2023 06:46

Det kører ikke for Manchester United for tiden, hvilket har ført til kritik af den hollandske træner, Erik ten Hag.

Mest læste i dag

En række af Manchester Uniteds spiller er 'ved at være trætte' af Erik ten Hags kritik, lyder det.

Onsdag tabte De Røde Djævle til Bayern München i Champions League. Det medførte, at Erik ten Hag rettede skarp kritik af flere spillere i omklædningsrummet.

I alt har den engelske klub lukket 14 mål ind i seks kampe i denne sæson. Derfor var Ten Hag især kritisk over for, at det er for nemt at score mod dem. Og det var også tilfældet på Allianz Arena.

Ikke alle har taget godt imod dette, og det har angiveligt ført til utilfredshed blandt en gruppe spillere.

Det sker få dage efter, at The Sun kunne afsløre, at fire United-stjerner endte i skænderi i omklædningsrummet efter Brighton-nederlaget.

Ifølge Manchester Evening News er der en stigende utilfredshed i truppen, hvor en række spillere føler, at Ten Hag har udset sig sine favoritter, som han nægter at kritisere.

Mediet rapporterer, at kilder i omklædningsrummet hævder, at der er andre spiller, der 'rutinemæssigt får en tur af United-træneren'.

Desuden har en række spillere også en fornemmelse af, at udvalget spillere får et større ansvar under Ten Hag. De mener, at dette er nået til et punkt, hvor det er blevet en byrde for holdet.

Ikke nok med det, så skulle flere spillere også fortsat være vrede over, hvordan Ten Hag behandlede David de Gea, da han fik sparket denne sommer.

Desuden er Ten Hags taktik blevet hæmmet af det faktum, at han ikke har Antony til rådighed. Derudover har han ikke en spiller, som han kan afløse ham med. Dette mener flere spillere, har indflydelse på deres præstationer på banen.

Den brasilianske stjerne er blevet udelukket fra truppen i den kommende tid, da han er under efterforskning hos politiet, fordi han er blevet anklaget for vold af tre kvinder.