Erik ten Hag ikke i tvivl: Derfor har Rasmus Højlund fået succes

11/02/2024 13:36

|

Nicolai Busekist

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
Erik ten Hag er ikke i tvivl om, hvorfor Rasmus Højlund har fået mere succes med at score mål i Manchester United.

Mest læste i dag

Rasmus Højlund kom ikke godt fra start i Manchester United, hvor han havde meget svært ved at score mål. På det seneste har han fundet en god rytme, efter at have scoret sit første mål i Premier League.

Generelt har det set bedre ud for offensiven i United på det seneste, hvor det er blevet til 15 mål i fem kampe. Her spiller Højlund en rolle, men det samme kan siges om den 19-årige Alejandro Garnacho.

Træner Erik ten Hag er ikke i tvivl om, hvad der ligger til grund for dette. Derimod mener han blot, at de har haft brug for tid til at finde hinanden.

"Spillere som Rasmus Højlund og Alejandro Garnacho skal bruge tid, men i høj grad også et hold omkring sig. Ingen af de ting fik de i efteråret," siger han til klubbens hjemmeside.

Den 21-årige dansker scorede sit første mål for United den 26. december sidste år. Dette mål blev scoret mod Aston Villa, som de møder igen lørdag eftermiddag.

Siden da har det været en stor succes for den unge angriber, der har sendt en bold i nettet i alle efterfølgende kampe i Premier League. Desuden er det også blevet til en enkelt scoring i FA Cup.

"Når unge spillere som Højlund og Garnacho bliver serviceret ordentligt, kan deres udvikling som spillere virkelig gå hurtigt, og det er det, vi har set i den seneste periode," siger Ten Hag.

"Jeg var fra start sikker på, at de havde potentialet til at gøre, hvad de gør i øjeblikket. Nu handler det for dem om at fortsætte udviklingen og være sultne."