Jacob Neestrup rygtes til europæisk storklub

Af: Nicolai Busekist

|

20/11/2023 18:00

Jacob Neestrup har gjort det godt som træner i FC København, og det er tilsyneladende noget, der er blevet lagt mærke til.

Mest læste i dag

Jacob Neestrup har kontrakt med FC København til juni 2026. Det kan dog ikke udelukkes, at han ender med at forlade den danske klub før tid.

Det hænger sammen med, at han har gjort det godt som træner i den danske storklub. Det er der andre, der har lagt mærke til, og derfor bliver han sat i forbindelse med en ny klub.

Konkret skulle der være interesse fra AFC Ajax, som har gang i en frygtelig sæson. Derfor er de gået på jagt efter en ny træner, der kan tage dem tilbage til deres tidligere niveau.

Ifølge det hollandske medie Voetbal Primeur er netop Neestrup blevet nævnt i denne forbindelse. Her lyder det også, at de skulle være ivrige efter at finde en 'ung og progressiv træner'.

Neestrup er dog langt fra den eneste, der kan glæde sig over at være havnet på radaren i den hollandske storklub. Tværtimod bliver der kigget på et væld af andre kandidater, hvorfor det ikke er sikkert, at han forlader FCK før tid.

Ajax har ikke i sinde at hente en ny træner, før denne sæson er overstået. Derimod er deres plan at tage sig god tid til at finde den rette kandidat, som kan rette op på den dårlige sæson, som de har gang i.

Voetbal Primeur skriver, at Neestrup er en blandt flere kandidater, som også omfatter Ruben Amorim, Thiago Motta, Francesco Farioli og Will Still.

Det vides ikke, om Neestrup er åben for at tage imod jobbet i Ajax, eller om han vil blive i FCK. Under alle omstændigheder vil det dog kræve, at den hollandske klub er villig til at købe ham fri af hans kontrakt med den danske hovedstadsklub.