Kasper Schmeichel meldes færdig: Nu taler cheftræner ud

Af: Emil Martesen

|

10/07/2024 20:13

Fodbold
Foto: Mohamed Farag/Getty Images
Nu taler cheftræneren ud.

Mest læste i dag

Kasper Schmeichel har haft en både lang og flot karriere.

Han har spillet akkurat 100 kampe for det danske landshold, og han har vundet Premier League med Leicester, som nu har Mads Hermansen til at vogte buret.

Lige nu befinder Schmeichel sig i Belgien, hvor han repræsenterer Anderlecht, som huser flere danskere, herunder Anders Dreyer, Kasper Dolberg m.fl.

Det kan dog meget vel være, at den 37-årige målmand skal finde sig et nyt hjem.

Flere medier har nemlig meldt Kasper Schmeichel færdig i den belgiske storklub, og derfor er den danske landsholdsmålmand sat i forbindelse med et skifte til den skotske storklub Celtic.

De står nemlig uden en førstevalgsmålmand, efter at Joe Hart har valgt at lægge handskerne på hylden.

Skiftet kan meget vel falde på plads, da Celtics træner Brendan Rodgers tidligere har haft Kasper Schmeichel under sine vinger i Leicester.

Selv undlader dog at bekræfte, om danskeren er på deres ønskeliste:

"Kasper er virkelig, virkelig god. Jeg kender Kasper rigtigt godt. Men der er mange navne, og jeg kommer selvsagt ikke til at fortælle jer, hvilke navne der er tale om", lyder det fra ham ifølge Glasgow World.

Han anerkender, at målmandsposten er en af de pladser, der kræver forstærkning.

Han nævner, at klubben har vidst dette siden Joe Hart meddelte sin pensionering:

"Det er helt sikkert en af de positioner, hvor vi skal forstærke os. Det kommer til at tage lidt tid, men vi sigter efter forhåbentligt at have fået det på plads til sæsonstarten. Der er en masse navne i spil. Det vil være rart at få en god keeper på plads", fortæller Brendan Rodgers videre.

37-årige Kasper Schmeichel har tidligere haft en kort periode i skotsk fodbold. Tilbage i foråret 2007 var han udlejet fra Manchester City til Falkirk, hvor han fik en smagsprøve på den skotske liga, og nu kan han måske stå foran et gensyn med Skotland, hvis hans skifte til Celtic bliver en realitet.