Liverpool-fans kræver, at Arne Slot erstatter denne spiller efter katastrofal præstation mod Real Betis

28/07/2024 19:46

Fodbold
Liverpool-fans har opfordret Arne Slot til at erstatte en spiller efter hans katastrofale præstation i deres første venskabskamp mod Real Betis.

Mest læste i dag

Liverpool fik en sejrende start på deres sæsonopstart i Arne Slots første kamp som cheftræner efter at have erstattet Jürgen Klopp. De vandt 1-0 over Real Betis på Acrisure Stadium i Pittsburgh i Pennsylvania, hvor Dominik Szoboszlai scorede kampens eneste mål.

På trods af målet kæmpede Liverpool i første halvleg, men forbedrede sig efter pausen, og Slot kan være relativt tilfreds med holdets præstation. Men der var flere grunde til bekymring for hollænderen, som skal adresseres inden starten på den nye Premier League-sæson.

Et stort problem for Slot er positionen 6'er, der betragtes som et område, Liverpool skal forbedre, hvis de skal kæmpe med om titlen. Wataru Endo startede inden mod Betis på den defensive midtbane, men kæmpede voldsomt, mistede bolden flere gange og gav adskillige frispark væk.

Fans var hurtige til at kritisere den 31-årige efter kampen og opfordrede klubben til at hente en ny spiller, da Stefan Bajcetic er den eneste anden specialiserede defensive midtbanespiller, der er tilgængelig for Slot.

"Endo er absolut forfærdelig," skrev en frustreret fan på X.

"Vi kan ikke starte sæsonen med ham som vores startende DM. Det kan vi bare ikke," skrev en anden.

"Behold Morton og Bajectic - sælg Endo og hent en starter," lød det fra en tredje.

Liverpool forsøgte at hente Moises Caicedo og Romeo Lavia sidste sommer, men begge spillere sluttede sig i stedet til Chelsea, og klubben valgte til sidst at hente Endo for 16,2 millioner pund. Han overpræsterede muligvis sidste sæson, hvor han scorede to gange i 43 optrædener i alle turneringer.

Men Slot kan måske overveje at erstatte ham efter at have set hans præstation mod Betis. Det er i hvert fald, hvad fansene gerne vil have.

"Jeg synes, der var nogle positive ting og selvfølgelig nogle ting, vi skal forbedre. Men det positive er, at vi holdt nullet," sagde han ifølge Sportbible.

"Vi tillod kun en stor chance, og det var et sted omkring de sidste 10 minutter af kampen. Så vi kontrollerede kampen rigtig godt, og indimellem havde vi nogle gode angreb, hvor vi skabte nogle gode chancer og scorede et godt mål. Det var de positive ting fra denne kamp."