Manchester United har besluttet sig om Christian Eriksens fremtid

31/03/2024 12:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Gareth Copley/Getty Images
Manchester United har truffet en beslutning om Christian Eriksens fremtid, hvilket der på det seneste har været tvivl om.

Mest læste i dag

Manchester United planlægger at sælge et af deres største navne denne sommer. De ønsker nemlig at undgå, at han kan forlade klubben på en fri transfer i 2025.

Erik ten Hag har forsøgt at jonglere sin trup på den rigtige måde, mens de kæmper for at sikre sig en plads i Champions League. Samtidig har de også et mål om at vinde FA Cup.

Men der forventes at ske ændringer i truppen til sommer, da flere spillere, der er frustrerede over deres mangel på spilletid under Ten Hag, ser sig om efter nye klubber.

The Mirror skriver, at Christian Eriksen har fået lov til at forlade klubben på en permanent transfer til sommer. Dermed har den engelske klub truffet en endegyldig beslutning om den danske midtbanespiller.

Under landsholdspausen indrømmede den danske stjerne, at han var frustreret over sin mangel på spilletid, da han kun har spillet 37 minutter i Uniteds seneste syv Premier League-kampe op til lørdagens kamp mod Brentford, hvor Eriksen også sad på bænken.

Han er faldet ned i hierarkiet på Old Trafford i forhold til Kobbie Mainoo. Den 18-årige stjerne er klar til at underskrive en langvarig aftale med klubben, hvorfor det ser ud til, at Eriksens tid er ved at rinde ud.

Der er en tro på, at fremtiden for Manchester United kan være centreret omkring Mainoo under det nye hold ledet af Sir Jim Ratcliffe. Dette efterlader den 32-årige dansker ved en skillevej.

Hans aftale løber til 2025, og det antages, at Manchester United vil sælge Eriksen ham på en permanent aftale, hvis det rigtige bud kommer. Det vil være ren profit for De Røde Djævle, da han blev hentet gratis.

De tyrkiske giganter Galatasaray menes at være interesserede i Eriksen, men han har tidligere har erfaring fra Premier League med Spurs og Brentford, og kan derfor ende med at blive i engelsk fodbold.