Medie: Så 'lidt' får Kasper Schmeichel i løn

Af: Emil Martesen

|

06/04/2024 18:40

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Kasper Schmeichel får færre penge mellem hænderne efter hans skifte til den belgiske storklub Anderlecht.

Mest læste i dag

Denne artikel er oprindeligt udgivet i september 2023.

I en tid, hvor fodboldverdenen ofte er domineret af astronomiske lønninger og overførselsgebyrer, har den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel valgt en anden vej.

I stedet for at jagte en lukrativ kontrakt, har den danske landsholdsmålmand valgt spilletid og passion for spillet over den økonomiske gevinst.

Og det er faldet i god jord hos fans verden over.

For selvom han ikke skal kæmpe med at få enderne til at hænge sammen, så må Kasper Schmeichel acceptere en betydelig lønnedgang for at sikre sit skifte til Anderlecht.

Men det stopper ikke her.

Ifølge den belgiske avis Het Nieuwsblad, har Schmeichel indgået en aftale med Anderlecht til en "spotpris", der ser ham tjene 250.000 euro årligt, et beløb der er markant lavere end mange af hans kolleger i Superligaen.

Og dette træk har udløst en bølge af positive reaktioner fra fodboldfans, der ser dette som et tegn på Kasper Schmeichels ægte engagement i sporten frem for den økonomiske gevinst med henblik på det tilbud, der lå fra Saudi-Arabien.

Kasper Schmeichel har i første omgang skrevet under på en kontrakt til næste sommer i Anderlecht (sommeren 2024) – en kontrakt klubben dog kan forlænge med yderligere ét år.