Næsten alle danskere brokker sig over det: Nu taler frustreret Kasper Hjulmand ud

08/09/2023 14:00

|

Emil Martesen

Den danske landstræner deler mange af de samme frustrationer som danskerne.

Mest læste i dag

På trods af en overbevisende 4-0 sejr over San Marino i EM-kvalifikationen, lægger Kasper Hjulmand ikke skjul på sin frustration over den tidskrævende proces i VAR-vognen, som han mener underminerer spillets flydende natur:

"Jeg kan ikke forstå, at det skal tage så lang tid. Jeg synes, det er vanvittigt", lød det fra Hjulmand i kølvandet på storsejren torsdag aften.

Den danske landstræners frustration er centreret omkring den tid, det tager at gennemføre en VAR-gennemgang, især når det kommer til kendelser, der burde være klare og tydelige. Han argumenterer i samme ombæring for, at hvis en kendelse kræver fem til seks minutters overvejelse, er den ikke klar og tydelig, hvilket underminerer VAR-systemets formål med at bringe klarhed og retfærdighed til spillet:

"Jeg har ikke set kendelserne på TV, så jeg ved ikke, hvad der er rigtigt og forkert. Jeg synes bare, det tager for lang tid", lød det fra Kasper Hjulmand inden han fortsatte:

"Hvis der er er dømt noget, og det virkelig skal tage fem til seks minutter, så er det ikke klart og tydeligt".

Og mens Danmark tager hul på forberedelserne til deres næste udebanekamp mod Finland på søndag, er det tydeligt, at Kasper Hjulmand håber på en simpel tilgang til brug af VAR-teknologien.

Danmarks næste kamp løber af stablen søndag aften klokken 18:00.