Derfor blev det ikke Saudi-Arabien for Kasper Schmeichel

08/09/2023 09:33

|

Emil Martesen

Den danske landsholdsmålmand lægger ikke fingre imellem.

Mest læste i dag

Mens Kasper Schmeichel fortsat er en fast del af det danske landshold, har hans klubkarriere taget en uventet drejning.

Den danske målmand måtte nemlig sande, at han var blevet til overs i den franske klub Nice.

Og siden det så dagens lys, at Kasper Schmeichels Nice-eventyr lakkede mod enden tikkede der et hav af tilbud ind.

I et hudløst ærligt interview med TV 2, deler den danske landsholdsmålmand sin rejse gennem sommerens turbulente transfervindue, hvor han skiftede fra Nice til Anderlecht.

Kasper Schmeichel, der har været en fast skikkelse på det danske landshold siden sin debut i 2013, understreger sin urokkelige beslutsomhed om at fortsætte sin karriere på landsholdet, trods udfordringerne i klubfodbolden.

Schmeichel, der har spillet 93 kampe for Danmark, har været igennem en række prøvelser i sommer, hvor han endte med at ophæve sin kontrakt med Nice efter kun et år.

Han lægger ikke skjul på, at det har været en kaotisk tid, men at han nu har øjnene rettet mod at gøre god figur for den belgiske storklub:

"Det har været en kaotisk tid, det er ikke nogen hemmelighed, men vi er endt med den løsning, jeg gerne vil have. Der var noget, der ikke fungerede, og det tog noget tid at komme videre, men jeg er sindssygt glad for, at det er kommet på plads".

Han afslørede i samme ombæring, at der var tilbud fra blandt andet Saudi Arabien, men efter spørgsmål blev det hurtigt et nej:

"Saudi-Arabien var et tema. Efter første spørgsmål var det bare 'nej, desværre. Det kan ikke lade sig gøre'. Selve lønnen var fin, men som jeg siger; jeg spiller ikke fodbold for det, jeg spiller fodbold for aftener som i aften (torsdag, red.). Og specielt nu når man bliver lidt ældre, sætter man pris på de aftener. Man skal aldrig tage en kamp for givet. Og det var en stor del af min overvejelse".