Simon Kjær havnet i modvind: Det er så arrogant

08/09/2023 06:32

|

Nicolai Busekist

Foto: Omar Vega/Getty Images
Landsholdsspiller Simon Kjær er havnet i modvind på baggrund af en udtalelse, og bliver nu stemplet som arrogant.

Mest læste i dag

På et pressemøde onsdag blev Simon Kjær spurgt om sin holdning til, at man forud for kampen mod San Marino skulle hylde vikarlandsholdet.

Tilsyneladende var han ikke meget for at tale om dette, og det har nu fået konsekvenser for landsholdets anfører.

Det har nemlig resulteret i, at Anders Fønss, der var en del af vikarlandsholdet tilbage i 2018, har langet ud efter den 34-årige forsvarsspiller. 

"Jeg synes stadig, at det er noget mærkeligt noget, at han skal være så arrogant. Havde vi ikke stillet op, så var det ikke sikkert, de kom til at spille den flotte EM-slutrunde," siger han til B.T.

Han understreger, at han ikke ser nogen grund til at være arrogant, da de ikke spillede for at træde hverken Simon Kjær eller andre spillere over tæerne.

"Der er ingen grund til at være arrogant – vi gjorde det ikke for at træde Simon eller de andre over tæerne. Vi gjorde det for at undgå, at der skulle komme en konflikt og for få en på opleveren," fortsætter han.

Udtalelserne fra Anders Fønss kommer i kølvandet på, at Simon Kjær rettede kritik af en journalist, der ville høre om hans holdning til hyldesten af vikarlandsholdet.

Den garvede forsvarsspiller mente ikke, at det var et spørgsmål, der var hans tid værd. Derfor nægtede han simpelthen at svare på det.

Sagen drejer sig om en konflikt mellem landsholdsspillerne og DBU, der opstod i 2018, og blandt andet drejede sig om de kommercielle rettigheder.

Da det ikke var muligt for de to parter at nå til enighed, besluttede landsholdet ganske enkelt at boykotte en testkamp mod Slovakiet, der blev spillet i september samme år.

I stedet for at aflyse den pågældende kamp, endte Danmark med at stille et hold af vikarspillere, der blandt andet bestod af medlemmer af futsal-landsholdet.