Pierre-Emile Højbjerg har spøget i flere storklubber: Nu er der nyt

07/09/2023 19:00

|

Emil Martesen

Nu er der nyt fra den danske landsholdsprofil.

Mest læste i dag

Den danske midtbanespiller Pierre-Emile Højbjerg rygtes væk fra Tottenham denne sommer, og har været kædet sammen med flere klubber.

Og derfor kunne det godt ligge i kortene, at den danske midtbanemotor vil vinke farvel til Tottenham og i stedet slå sine folder i en anden storklub.

Men spørger du danskeren selv, så får du et noget anderledes svar.

Trods begrænset spilletid i de første fire ligakampe, hvor han kun har været på banen i 66 minutter, fastholder den danske landsholdsprofil en positiv og holdorienteret tilgang til spillet:

"Det er klart, at når der er noget uvished, kan det godt sætte gang i nogle tanker. Men nu er den lukket, der er en afklaring, og fokus er det rigtige sted", siger Pierre-Emile Højbjerg, der tidligere på sommeren var kædet sammen med et sommerskifte til Atlético Madrid, inden han fortsætter:

"Jeg synes altid, at fokus har været det rigtige sted, men når der er uvished, kan det godt sætte gang i nogle tanker. Hele vejen igennem har jeg selvfølgelig opført mig ordentligt og gjort tingene rigtigt, så jeg kommer ikke med et efterslæb", lyder det fra Pierre-Emile Højbjerg ifølge TV 2.

Hans holdånd og professionalisme er bestemt ikke gået ubemærket hen. Hans evne til at bevare fokus og bidrage positivt, selv i tider med personlig usikkerhed, er et testamente til hans karakter som spiller.

Og med udsigt til kommende kampe i EM-kvalifikationen, hvor Danmark møder San Marino og Finland, er Pierre-Emile Højbjerg klar til at tørne ud på grønsværen.