Kæk Kasper Schmeichel stjæler igen alle overskrifterne med dette interview

Af: Emil Martesen

|

06/09/2023 10:34

Fodbold
Foto: George Wood/Getty Images
Foto: George Wood/Getty Images
Kasper Schmeichel har delt hudløst ærlige ord i kølvandet på skiftet til den belgiske storklub.

Mest læste i dag

Kasper Schmeichel har fundet sig en ny klub.

Den danske landsholdsmålmand skal fremover slå sine folder for den belgiske storklub Anderlecht.

Og selvom der ikke har været meget at skrive hjem om for den erfarne målmand på det seneste, så har han ikke lagt humoren på hylden.

Det viser han i et nyligt interview med Anderlechts hjemmeside.

Her delte den erfarne målmand sin begejstring over at blive en del af et hold, der allerede har en stærk dansk tilstedeværelse.

Kasper Schmeichel, der netop har underskrevet en etårig aftale med en option på en yderligere sæson med den belgiske klub, ser frem til at genforenes med gamle venner og kolleger.

36-årige Kasper Schmeichel, der tidligere har spillet sammen med Thomas Delaney, lægger heller ikke skjul på sin begejstring for netop midtbaneprofilen.

Han ser frem til at tilbringe mere tid med ham, idet de begge repræsenterer en generation af spillere, der har markeret sig både nationalt og internationalt.

Men det er bestemt ikke det, der løber med alle overskrifterne i interviewet.

Det er nemlig Kasper Dolberg, der synes at have gjort det største indtryk på den danske landsholdsmålmand:

"Kasper Dolberg er én af de spillere, jeg altid har hadet at træne imod, fordi han har hele pakken, det har han virkelig. Jeg håber, at han er én af de gutter, jeg kan hjælpe, mens jeg er her. For når man er af sted med landsholdet, har man ikke så meget tid sammen".

Kasper Schmeichel benytter samtidig muligheden for at løfte sløret for, at han ikke kan vente med at træde ud på grønssværen og samtidig lære resten af hans holdkammerater at kende.