Erling Haaland overrasker med gaver til hjemby

Af: Nicolai Busekist

|

06/09/2023 06:02

Erling Haaland har overrasket sin hjemby i Norge med en flotte gaver.

Mest læste i dag

Manchester City-stjernen Erling Haaland besluttede at give tilbage til sin hjemby i Norge, hvor intet mindre end 1.000 fodboldspillere under 12 år har fået en gave fra den norske verdensstjerne.

Haaland var ikke selv til stede til at dele gaverne ud, men de blev delt ud til alle fodboldklubber i området omkring hjembyen, Bryne. Det skriver Joe.co.uk.

Hver gaveæske indeholdt en fodbold, t-shirt, shorts, fodboldtaske samt en Aquafigure-drikkedunk. Gaveæsken havde en værdi af omtrent 1.500 norske kroner, hvilket er svarende til cirka 970 danske kroner.

Efter en fantastisk debutsæson for City i sidste sæson, har Haaland igen fundet sit høje niveau frem. I denne seks sæson er det allerede blevet til seks mål i blot fire kampe i Premier League.

Senest scorede han et hattrick, da han og resten af City-truppen sikrede sig en 5-1-sejr over Fulham.

Dermed har han scoret fem hattricks, siden han skiftede Borussia Dortmund ud med City sidste sommer.

Dermed spiller han også en rolle i, at City igen befinder sig øverst i tabellen i Premier League. Nu er det dog blevet tid til landsholdspause, hvorfor han retter sit fokus mod de kommende kampe med Norges landshold.

Den 23-årige stjerne vil blandt andet være en del af truppen, når Norge den 7. september skal spille mod Jordan. Desuden skal de i aktion igen den 12. september, hvor det er en kamp mod Georgien, der står for skud.

I skrivende stund ligger Norge på en 3.-plads i gruppe A, efter at have spillet fire kampe. De er derfor fortsat med i kampen om at kvalificere sig til EM i Tyskland næste år.

Hvis det skal blive en realitet, kan det kræve, at Haaland finder sit bedste niveau frem. De har nemlig brug for point, hvis de skal sikre sig en af de to øverste pladser, som kan sende dem videre til EM.