Efter tvivl om Kasper Schmeichel: Nu taler Kasper Hjulmand ud

05/09/2023 12:14

|

Emil Martesen

På det seneste har der været en del tvivl om Kasper Schmeichel, men nu har Kasper Hjulmand slået fast, at han står mellem stolperne.

Mest læste i dag

Det er stadig Kasper Schmeichel, der er førstemålmand, når det danske landshold i denne uge genoptager EM-kvalifikationen.

Dette har der været tvivl om, men nu er det blevet gjort klart af landstræner Kasper Hjulmand, at Schmeichel bliver manden mellem stolperne.

Det danske mandskab skal i aktion på torsdag, hvor de skal spille mod San Marino. Allerede søndag skal de igen i aktion, hvor det er tid til at spille mod Finland.

På trods af, at Schmeichel ikke har nogen klub i skrivende stund, så får det ikke betydning for hans rolle på landsholdet. Derimod vil det være ham, der kommer til at stå i målet i denne uge.

“Kasper står. Sådan kommer det til at være,” siger Hjulmand mandag eftermiddag i landsholdslejren ifølge Ritzau.

“Nu slår jeg det fast med det samme, så vi ikke behøver at snakke mere om det resten af ugen.”

Desuden sagde han også, at reservemålmand Frederik Rønnow er begyndt at gøre sig mere gældende. Han får ros for at have udviklet sig meget i løbet af det seneste år. Derfor kan det ikke udelukkes, at det ender med at ændre sig i nærmeste fremtid.

Ifølge Hjulmand har Rønnow bragt sig selv i en situation, hvor han for alvor banker på. Derfor er der tale om en reel konkurrencesituation, hvor Schmeichel skal bevise, at han hører til i målet.

Rønnow har fået en god start på denne sæson i den tyske Bundesliga, hvor han blandt andet har reddet stor straffespark i samme kamp. Dertil blev han også kåret som årets spiller i Union Berlin i sidste sæson.

I løbet af sommeren har Schmeichel ikke fået specielt meget spilletid, og det hele kulminerede med, at han fredag fik sin kontrakt i franske Nice.

Inden da havde Hjulmand været en forbi Nice, for at se nærmere på Schmeichels niveau. Derfor er han ikke i tvivl om, at det er ham, der er det rette valg til at stå mellem stolperne i denne uge.

Kasper Schmeichel har spillet 93 A-landskampe for Danmark. Han fik sin debut for omtrent 10 år siden, da han spillede sin første landskamp i 2013.