Trist nyt: Landsholdsspiller dræbt

05/09/2023 12:39

|

Emil Martesen

Landsholdsspilleren er gået bort.

Mest læste i dag

Panamas forsvarsspiller Gilberto Hernández er død efter at være blevet skudt i byen Colón søndag, sagde Panama Football League i en erklæring.

Hernández spillede for Club Atlético Independiente de La Chorrera og nåede at spillede to landskampe efter sin debut i marts.

Hans sidste klubkamp var den 23. august, og blev en 3-1-sejr over Real Estelí FC i Central American Cup.

"Den panamanske fodboldliga beklager det sørgelige tab af Gilberto Hernández, en spiller for Club Atlético Independiente, i en isoleret voldshandling i byen Colón, som også efterlod flere sårede", sagde ligaen i erklæringen.

Hernández var sammen med sine venner på en gade i det centrale Colón, da gerningspersoner i en taxa åbnede ild. Det oplyste politiet.

Syv andre personer blev såret i angrebet, og en mistænkt er blevet anholdt.

Det skriver The Guardian.

I en erklæring mandag bekræftede det nationale politi "pågribelsen af ​​en borger mistænkt for drabet på en fodboldspiller, som fandt sted søndag i provinsen Colón."

Panamas Colón-provins, med en befolkning på omkring 300.000, registrerede 102 drab sidste år, ni færre end året før, ifølge regeringsdata.

Myndighederne skyder skylden for en stor del af volden på konkurrerende narkobander.

I 2017 blev en anden Panama-landsspiller, midtbanespilleren Amílcar Henríquez, skudt ihjel i Colón-provinsen. Han var medlem af holdet, der kvalificerede sig til VM i 2018.