Erik ten Hag er utilfreds med Rasmus Højlund-beslutning

Af: Emil Martesen

|

04/09/2023 12:16

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
Manchester United-træner Erik ten Hag er ikke tilfreds med, at det blev besluttet ikke at tildele Rasmus Højlund et straffespark.

Mest læste i dag

Erik ten Hag er ikke i tvivl om, at Rasmus Højlund skulle have haft et straffespark i sin debut for Manchester United.

Det slog han fast efter kampen, der endte med en sejr til Arsenal med resultatet 1-3.

Den hollandske træner mener, at der ved stillingen 1-1 blev begået et straffespark mod den 20-årige dansker. Han var midtvejs gennem anden halvleg blevet sendt på banen.

I samme ombæring forklarede han også, at De Røde Djævle kunne have taget sejren – og at det ville have været fortjent.

“Vi kunne have taget sejren, og det ville have været fortjent, men man får ikke altid, hvad man fortjener,” sagde han i et interview på tv-stationen See ifølge Ritzau-

“Højlund blev nedlagt inde boksen. Det blev ikke givet.”

Desuden var Ten Hag også utilfreds med, at Uniteds mål til 2-1 blev frataget dem. Her havde Alejandro Garnacho sendt bolden i nettet, men efter et VAR-gennemsyn blev målet annulleret.

Den danske Højlund var ogs med i opspillet til dette mål, men måtte derefter ærgrer sig sammen med resten af holdet, da det blev annulleret. I interviewet efter kampen tøvede Ten Hag ikke med at slå fast, at der ikke var offside.

Ikke nok med det, så var han også utilfreds med, at Arsenals mål til 2-1 ikke blev annulleret. Det skyldes, at han mener, at der skulle have været dømt frispark til Jonny Evans forud for målet.

Efter fire spillerunder befinder Manchester United sig nu en 11.-plads i Premier League. Helt i toppen af tabellen finder man Manchester City med 12 point.