Tragedie: 28-årig NFL-stjerne død i tragisk ulykke

15/08/2023 14:00

|

Emil Martesen

NFL
Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

NFL-stjernen er på tragisk vis afgået ved døden.

I en alder af blot 28 år har den tidligere NFL-running back, Alex Collins, mødt en tragisk skæbne.

Den talentfulde fodboldspiller mistede sit liv i en hjerteskærende motorcykelulykke i Florida søndag aften, som rapporteret af New York Post.

Alex Collins, der var kendt for sin dynamiske præstation på fodboldbanen, blev ramt af en bil, mens han kørte på sin motorcykel.

Bilen forsøgte at dreje til venstre, hvilket førte til en voldsom kollision. Ifølge politirapporten blev sammenstødet så voldsomt, at Collins blev slynget ind gennem passagervinduet på bilen.

Ulykken var så alvorlig, at han blev erklæret død på stedet.

Alex Collins' karriere i NFL startede i 2016, da han blev draftet af Seattle Seahawks.

I løbet af de næste fem år i ligaen demonstrerede han sine evner ved at score to touchdowns. Hans præstationer på banen og hans karismatiske personlighed uden for banen gjorde ham til en favorit blandt både holdkammerater og fans.

Nyheden om hans pludselige og tragiske død har sendt chokbølger gennem NFL-verdenen.

Hans tidligere klubber, Seattle Seahawks og Baltimore Ravens, har udtrykt deres dybe sorg over tabet af en så elsket spiller.

Seattle Seahawks delte deres følelser på sociale medier og skrev:

"Fuldstændig hjerteknust. Vores tanker er med Collins' familie".

Baltimore Ravens tilføjede:

"Det er med tungt hjerte, at vi sørger over dødsfaldet af Alex Collins. Han var altid hurtig til at give folk et smil og var generelt en venlig person, der bar en speciel glæde og passion med sig, hvorend han var".

Mens politiets afdeling inden for trafikdrab i Broward Sheriff's Office fortsætter med at efterforske ulykken, mindes NFL-samfundet og fans over hele verden Alex Collins for hans bidrag til sporten.