Mikel Arteta tager udskældt Arsenal-profil i forsvar

03/09/2023 12:23

|

Nicolai Busekist

Foto: Marc Atkins/Getty Images
Arsenal-træner Mikel Arteta har taget den udskældte stjerne i forsvar, som særligt har fået kritik efter kampen mod Fulham.

Mest læste i dag

Mikel Arteta har taget nyindkøbte Kai Havertz i forsvar, efter den 24-årige angriber har fået kritik for sin præstation mod Fulham.

Havertz er denne sommer skiftet fra Chelsea til Arsenal i en handel, der havde en værdi på 65 millioner pund. Siden hans ankomst til Arsenal, er tingene dog ikke kørt på skinner.

Den tyske landsholdsspiller trak overskrifter, da han var den eneste spiller, der ikke scorede et eneste mål under Gunners' Cross og Volley-udfordring.

I sidste weekend spillede Arsenal mod Fulham, hvor de måtte nøjes med resultatet 2-2. Heller ikke her kunne Havertz finde et højt niveau frem, og det er noget, som han har fået stor kritik for.

Da hans tal blev offentliggjort efter kampen, førte det kun til, at han fik yderligere kritik. Det viste sig nemlig, at den tidligere Bayer Leverkusen-spiller kun havde bidraget med et enkelt skud og fire berøringer i modstanderens felt.

Det resulterede blandt andet i, at han blev kritiseret af Richard Keys, der kaldte ham for 'Özil uden talent'. Arteta har nu taget ham i forsvar, og har opfordret klubbens fans til at 'vise ham kærlighed'.

"Jeg skal fortælle dig, hvad jeg tænker om ham: jeg elsker ham," sagde Arteta ifølge Sportbible på et pressemøde, hvor han blev spurgt om Havertz' niveau.

"Jeg ser hans kvaliteter hver dag i træningen. Hans arbejdsmoral er fremragende. Statistikken er det, der mangler i øjeblikket, og at sende bolden i nettet."

"Det er svært at bede vores tilhængere om mere, men min følelse er: 'Vis ham kærlighed, og vi får det bedste ud af ham'."

"Vi har nogle meget, meget smukke eksempler i de seneste par år med spillere, som vi har givet støtte og kærlighed. De har følt det og er bare eksploderet. Han har meget at give os."