FCK-stjernes salg får folk til at tabe kæben: Så meget over 100 millioner får de

07/09/2023 11:30

|

Emil Martesen

Der er god grund til at trække lidt ekstra på smilebåndet.

Mest læste i dag

Den polske målmand vinker farvel til FC København, og drager i stedet en smule sydpå, hvor han fra næsten sæson skal tørne ud for Wolfsburg.

Men faktisk kan ondt blive endnu værre for FC København-fansene.

For selvom det først onsdag blev officielt, at man har solgt stjernekeeperen, Kamil Grabara, til den tyske klub Wolfsburg, så har en overraskende nyhed set dagens lys i forbindelse med transferen til Bundesliga-klubben.

Wolfsburg, der har haft et godt øje til den unge målmand, har sikret sig en aftale, der potentielt kunne se Kamil Grabara slutte sig til holdet allerede i januar. Dette afhænger af, om de to klubber kan nå til enighed om de specifikke vilkår for overgangen.

Men nu er der alligevel god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne, hvis ens hjerte banker for FC København.

Ifølge Ekstra Bladet, har den tyske klub Wolfsburg forpligtet sig til at betale 13,5 millioner euro, svarerende til omkring svimlende 101 millioner kroner, for den talentfulde målmand.

Men denne handel indeholder også en interessant detalje, der involverer den engelske klub Liverpool. Som en del af aftalen er Liverpool berettiget til at modtage 20% af overgangssummen, en klausul der stammer fra Kamil Grabaras tidligere tilknytning til den engelske klub.

Selvom den nøjagtige beregning endnu ikke er bekræftet, antyder nogle kilder, at Liverpool kun vil modtage en andel af fortjenesten, hvilket vil efterlade FCK med en betydelig sum at investere i deres fremtidige bestræbelser.

Med Kamil Grabaras afgang, mister Superligaen en markant personlighed og en dygtig målmand, men det åbner også døren for nye talenter at træde frem og gøre deres mærke i den danske liga.