Pep Guardiola blev rasende på stjerne under kamp mod FCK

Af: Nicolai Busekist

|

15/02/2024 13:46

Manchester City-træner Pep Guardiola endte med at blive rasende på en af truppens store stjerner under kampen mod FC København.

Mest læste i dag

Selvom det endte med en sejr på 3-1 på udebane til Pep Guardiola og co., så var det ikke hele vejen igennem, at den spanske træner var glad.

Målene blev scoret af henholdsvis Kevin De Bruyne, Bernardo Silva og Phil Foden alle på mål. De har derfor sikret City et rigtig godt udgangspunkt, når de senere får besøg af FC København på hjemmebane.

Desuden kunne de også glæde sig over, at det var 11. sejr i træk for den engelske klub. Men det var ikke alt ved kampen, der var positivt. Blandt andet blev både Jack Grealish og Silva nødt til at udgå med skader under kampen.

Især Grealishs skade så ud til at være alvorlig, da han var nødt til at udgå allerede efter 21 minutter på banen. Det var første gang siden FA Cup-kampen mod Huddersfield den 7. januar, at han startede på banen.

Det var tydeligt at se, at han var i store smerter, da han lagde sig på græsset. Han forsøgte at spille videre, men det var ikke med hans gode vilje. Derimod handlede det om, at der ikke var en spiller klar til at afløse ham.

Og netop dette gjorde ifølge Daily Mail, at Guardiola blev rasende på stjernen Jeremy Doku, fordi han ikke var hurtig nok til at varme op.

Hvis han var begyndt at varme op med det samme, ville der ikke have været behov for at sende Grealish på banen igen. Den engelske spiller nåede dog kun at være på banen i få minutter, inden han fik lov til at gå ned i omklædningsrummet for at modtage behandling.