Rasmus Højlund vækker opsigt med særligt ønske

23/02/2024 08:02

|

Nicolai Busekist

Foto: Raffaele Conti 88 / Shutterstock.com
Rasmus Højlund har tiltrukket sig opmærksomhed, fordi han har haft et særligt ønske.

Mest læste i dag

Det har været en sæson med op- og nedture for Rasmus Højlund, der i sommer skiftede Atalanta ud med Manchester United. Starten i den engelske klub var ikke den bedste, hvilket han har fået meget kritik for.

På det seneste er han begyndt at finde den gode form frem, hvilket har resulteret i, at han nu er den yngste spiller til at score i seks kampe i træk i Premier League.

Det har medført, at han i de engelske medier har fået stor ros for sin sult og dedikation. Desuden er det også kommet frem, at han gør rigtig meget for at blive bedre på banen. Blandt andet har han valgt at opsøge en af klubbens helt store legender.

Ifølge Daily Mail har United for nylig haft besøg af ingen ringere end Robin van Persie. Han var på besøg i klubben i forbindelse med sin UEFA Pro License-træneruddannelse.

For Højlund var det naturligvis en stor chance for at suge viden til sig, hvilket han var hurtig til at udnytte. Ifølge Daily Mail var han meget ivrig efter at få en snak med Van Persie, da han fik øje på ham.

Heldigvis lykkedes det for ham, da han fik omtrent en halv time til at tale med den tidligere United-spiller.

Rio Ferdinand, der var holdkammerat med Van Persie, da han spillede i United, har afsløret, at Højlund stillede en masse spørgsmål til ham. Det er et klart udtryk for, at han er meget sulten efter at blive endnu bedre.

"Robin afslørede, at han (Højlund, red.) stillede en masse spørgsmål. Og det er et tegn på en, der ønsker at lære. En elev," siger Ferdinand på YouTube ifølge B.T.

"Det er skønt at se den ydmyghed og iver efter at lære. Det lover godt for hans fremtid i klubben."