Rygterne har svirret: Tottenham har besluttet sig om Højbjergs fremtid

Af: Nicolai Busekist

|

31/03/2024 18:05

På det seneste har der været en del rygter om Pierre-Emile Højbjerg. Nu har Tottenham besluttet sig om hans fremtid.

Mest læste i dag

Football Insider hævder, at Tottenham nu har besluttet at sælge den 28-årige danske midtbanespiller Pierre-Emile Højbjerg i sommerens transfervindue. De ønsker nemlig at sikre, at de kan få penge for ham, i stedet for at lade ham forlade klubben gratis.

Højbjerg blev også sat i forbindelse med et skifte væk fra Tottenham i januar. Han er faldet ned i hierarkiet i Tottenham siden Ange Postecoglous ankomst, da han ikke passer specielt godt ind i australierens spillestil.

Den 28-årige dansker har brug for regelmæssigt spilletid på dette stadie i sin karriere, og et skifte væk fra Tottenham ville være ideelt for ham. Selvom han har fået 30 optrædener i denne sæson, har de fleste af dem været korte indhop.

Højbjerg er for nylig blevet sat i forbindelse med europæiske klubber som Atletico Madrid og Juventus. Det bliver derfor interessant at se, hvor han ender med at skifte hen. Han har bevist sin kvalitet i Premier League med Tottenham og Southampton gennem årene.

Der er ingen tvivl om, at han er en kvalitetsspiller og kan være en fremragende tilføjelse for de fleste klubber. Den 28-årige midtbanespiller er på toppen af sin karriere lige nu, og han vil se efter et sted, hvor han kan få lov til at spille regelmæssigt og konkurrere om trofæer.

Et skifte til Atletico Madrid kan vise sig at være en fremragende mulighed for midtbanespilleren, da han vil passe godt ind i deres spillestil under Diego Simeone. Ligeledes ville han også passe godt ind i hos Juventus i Serie A.