Sergio Ramos er angiveligt på nippet til at skifte til MLS

Af: Jesper Bengtson

|

15/05/2024 08:21

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
Snart kan Sergio Ramos være fortid i Sevilla FC.

Mest læste i dag

Sergio Ramos forlod skiftede sidste sommer PSG ud med Sevilla FC.

Selvom den andalusiske klub har haft en svingende sæson, har Ramos leveret solide præstationer i de 30 kampe, han har spillet.

Da den spanske forsvarsklippes kontrakt udløber om kun få uger, er der stor usikkerhed omkring fremtid, og nu er et nyt rygte dukket op.

Sådan skriver mediet Footmercato ifølge The Athletic.

Ifølge kilder fra The Athletic kan Ramos være på vej til MLS.

San Diego FC er angiveligt i fuld gang med at forhandle med den tidligere Real Madrid-stjerne, og selvom der endnu ikke er sat nogen underskrifter, så er optimismen stor blandt parterne.

Hvis aftalen bliver en realitet, tilslutter Ramos sig den gruppe af prominente spillere, som har taget turen over Atlanten.

Navne som Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets og Jordi Alba har allerede sat deres præg på ligaen, og Ramos kunne blive det næste store La Liga-navn til at sætte sit aftryk på den amerikanske liga.

Ramos' mulige skifte til MLS vil ikke kun være en stor gevinst for San Diego FC, men også for ligaen som helhed. Ligaen beviser derved igen, at den er attraktiv for topspillere fra hele verden.

Der står klart, at der er stor spænding omkring Ramos' fremtid, men indtil videre må vi vente og se, hvad fremtiden bringer for den spanske forsvarsstjerne.